www.cadzand.nl

vakantiewoningen ● verkoop ● verhuur


de vier lokaties in Cadzand
zomerdorp het zwin
Zomerdorp het Zwin is gelegen aan de rand van het internationaal natuurgebeid "Het Zwin". De unieke ligging zorgt ervoor  dat u bij eb over het strand naar Knokke-Heist kan lopen!  Zomerdorp het Zwin is ook autoluw van opzet. Om het strand en de zee te bereiken, dient u ongeveer 10 minuten te voet te lopen.  Zomerdorp het Zwin ligt aan de zuidzijde, tegen Cadzand-Bad.


cadzand bad
Cadzand-Bad is een oud vissersdorp gelegen langs de 2km lange Boulevard de Wielingen. Langs deze Boulevard liggen de meeste winkeltjes en restaurants. De duinenrij waarlangs Cadzand-Bad is gelegen zijn ideaal voor een prachtige wandeling richting Natuurgebied het Zwin of zelfs noordwaarts richting natuurgebied "de zwarte polder". Een flinke strandwandeling is ook mogelijk.  Op regelmatige afstanden staan strandpaviljoens op het strand. Daar kunt u steeds terecht voor een kopje koffie, ontbijt, lunch of een diner met ondergaande zon!
wijk de brabander
Aan de noordzijde van Cadzand-Bad gelegen, ligt de Wijk de Brabander. De wijk ligt evenwijdig met de duinenrij. Op slechts enkele minuten te voet bent u aan het strand en de zee. Verder noordwaarts ligt het natuurgebied "de zwarte polder". Ook hier staan op het strand op regelmatige afstand strandpaviljoens, die u alles bieden van een drankje tot uitgebreid diner met zonsondergang! Ook voor vele sporten op en rond het water en strand kunt u hier terecht.  Alle ingrediŽnten voor een fijne vakantie !
cadzand dorp
Cadzand-Dorp ligt op ongeveer 2 km van Cadzand-Bad. Tussenbeide is een autoluwe fiets- en wandelvriendelijke weg. Cadzand-Dorp is een stuk ouder als Cadzand-Bad en ademt de sfeer van typisch plattelandsdorp. Het is niet groter dan enkele straten rond de kerk....Cadzand-Dorp wil zijn karakter behouden en heeft dan ook veel minder toeristen. De molen en de kerk zijn de meest karakteristiek gebouwen van Cadzand-Dorp.